2003/12/12

Хайде, Боби!

Когато дойде на "Колежа" беше просто един от онази банда от Долна баня на Петьо Курдов. Твоята игра и твоите голове те направиха №1 за Трибуна Изток. Боготворен си за всичко, което ни даде в трудните битки за оцеляване. Никога няма да забравим колко мача взе сам, така както го направи в София срещу "Рилецо".
Сега някои те оплюват и обвиняват. Прости им! Любовта, понякога заслепява. И те, и ние, всички жълточерни искаме голове и победи. Прости, така както и ние ти прощаваме – когато бъркаш и се моткаш в пенала, когато пропускаш. Прости ни за това, че толкова много искаме от теб. Ти оставаш нашето знаме, нашата футболна гордост сега, когато е толкова мъчно да изправиш глава и твърдо да заявиш своята жълточерна любов.
В последните години ти си единственият за когото си заслужава да отидеш на стадиона. Не просто защото си от нашите, а защото знаеш тази игра, можеш да я правиш, играеш я. Ние ценим това. Толкова е важно да имаме своя красив Ботев Пловдив!
Ти знаеш кои са играли на "Колежа" – плеяда класици – Чико и Тумби, Кючуков, Сашо Иванов, Бенкса, Зехтински, Васко Симов, Гецата и Коце Видолов. Опитай се да станеш един от тях. Нашата история те задължава...
Давай, Боби, вкарвай! Ние сме с теб и те обичаме! Искаме те в национала!

No comments: